TUDNIVALÓK KÉREM

Itt van most: Tudnivalók>>> Főoldal

TUDNIVALÓK KÉREM OLVASA EL

A felfújható játékok üzemeltetéséhez szükséges sík, akadálymentes, füves vagy szilárd burkolattal rendelkező terület.

A területnek szabadtéren alkalmasnak kell lennie a játék, játékok rögzítéséhez szükséges cölöpök leverésére !

Ellenőrizze a bokrok és a fák ágait és győződjön meg nincsenek száraz töredezet lelógó ágak.

Nincsen elektromos vezeték a terület felet, öntözőrendszer nincs az adót területen !

Győződjön meg róla van-e elég hely, idő előtt méréssel, hogy elfér a bérelt légvár vagy ugrálóvár és a gyerekek is zavartalanul tudnak közlekedni.

Megoldható elektromos áramvételi lehetőség biztosítása 230V/16A normál aljzattal, milyen távolságból, mert folyamatos áram ellátásra van szükségünk.

Kérjük, hogy az alábbi biztonsági utasítások betartása fontos:

A játékokat mindenki csak saját felelősségre használhatja, a nem rendeltetésszerű használatból keletkezett balesetekért felelősséget nem vállalunk.

A csúszdát kizárólag ülve szabad használni, azon felállni,le ugrani, visszafelé mászni szigorúan tilos!

Arcfestékkes gyerekek, kérem ne használják a felfújható játékot. Mivel tartós folt maradhat a játékon, ezáltal másnak a ruháján is.

A személyzet kérését, kérjük mindig tartsák be!

Felhasználási jogokról!

A megrendelő Bérléssel egy időben hozzájárul hogy foto vagy video felvételt készíthet a bérbeadó az adót helyszínen, játékokat, szolgáltatást igénybe vevők között fotókat,video felvételt referenciaként felhasználhassa.

Továbbá minden látogató a légvárparkba való belépéssel hozzájárul, hogy a Parkban készült csoportos fotókat, csoportos vagy pásztázó jelleggel készített videókat, melyen ő is szerepelhet, az Gulliver élménypark promóciós célra felhasználja.

Természetesen ha kifejezetten elzárkózik ettől ellőre írásban, vagy helyszínen ilyen kéréssel fordul felénk, hogy ne készüljön néhány fotó és ne jelenj meg az referenciaként , azt tiszteletben tartjuk, és ebben az esetben nem lesz felhasználva olyan felvétel melyek sérthetik a jogait.

Keressen minket,várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket.